Terug naar Domaine "Le Petit Masvieux" Bericht schrijven

Welkom bij het gastenboek van Domaine "Le Petit Masvieux"

Bericht 20 t/m 39 van 39
Naam Terrellhop
Datum 07-02-2018 13:08:10

вкусные Рё РїСЂРѕСЃСые рецеРС‚С РІС‚ѕСЂРРіРѕ блюда СЃ фото


Homepage

Naam EricaNon
Datum 26-10-2017 15:26:25

This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works!
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Naam Mario
Datum 22-05-2013 19:23:34

Je viens de fter mon quarante-troisime anniversaire. ! Je me nomme Magnolia. J'ai repris des tudes pour devenir professeur des coles ... Il est dit de moi que je parais blagueuse. A

Naam Nico Remie
Datum 26-01-2006 14:53:57

Beste mensen,

Vol verbazing heb ik naar jullie site gekeken. Zo te zien hebben jullie de afgelopen tijd hard gewerkt. Ik ken het landgoed Masvieux nog goed vanuit het begin van 90-er jaren. Ben er toen vaak geweest. Was toen in het bezit van een engelsman, Ted. Een goed vriend van me heeft het landgoed destijds beheerd en weet nog steeds alle ins en outs, zoals waar je o.a. de bronnen kunt vinden etc.... Misschien hebben jullie wel vragen voor hem, ik geef ze graag door. De verleiding is groot om eens een weekje te boeken bij jullie. Wie weet, dit voorjaar. In elk geval succes met jullie mooie Mas, het is er bijzonder fraai!
Vriendelijke groeten, Nico Remie.

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Nico,
Ach ja .... Ted, de Engelsman die hier ten onder is gegaan aan drank, vrouwen en profiteurs! Eind zomer 2004 heeft de fles hem definitief geveld. Wij hebben het landgoed niet rechtstreeks van hem overgenomen en hebben hem nauwelijks persoonlijk gekend. Eerst hebben er nog andere Nederlanders gezeten en het klopt dat eerst zij en daarna wij -inmiddels alweer 6 jaar- lekker druk bezig zijn geweest.
Omdat we hier al wat langer zitten denken we ook niet dat het terrein nog veel geheimen voor ons heeft. Dit in tegenstelling tot de gebouwen, leidingen, riolering etc. We zullen het allemaal wel tegenkomen de komende jaren. En mocht je de huidige staat ‘live’ willen aanschouwen, dan laat je rustig verleiden tot het boeken van een vakantie!!

Naam Marga Peter Nils ...
Datum 23-11-2005 23:48:10

Eerst krijg je een met de vraag gaan jullie mee, dus met de naar frankrijk.
Wat een gastvrijheid
We hebben genoten en met name de kids.
Heerlijk gezellig met zn allen tafelen.
dank merci thank you voor alles.
nu nog regelmatig aan de om herinneringen terug te halen en wellicht ooit weer een keer naar Petit Masvieux.

Naam Hans Jutten
Datum 21-11-2005 19:29:33

Hallo Yoland en Kaspar,
ik heb urenlang genoten van jullie prachtige site. Staat bij mijn Frankrijk-favoriten. Ooit zal ik gast bij jullie zijn.
Bedankt voor het leesplezier,
Hans

Naam Tonny Etmans-Goet...
Datum 01-11-2005 22:49:51

Hoi Yoland & Kaspar,
Inmiddels ruim een week terug, maar het werken wil voor geen meter. Zit nog met mijn hoofd in de prachtige rustige omgeving, genietend, met name 's avonds, van het geluid van uilen, ritselende egels door de bladeren en een spinnende poes (Beertje) op schoot. Het was een superaanbod van Gerda en Raymond, fantastisch om met de fam. Hullegien bij jullie te vertoeven en mede door jullie enorme gastvrijheid en gezelligheid bijzonder geslaagd. Toppie!!
Bedankt en groeten uit Friesland van Tonny.

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Tony,

We krijgen zoveel complimenten dat we een beetje moeten ....
Sterkte met de omschakeling!!

Naam Lia Warmerdam Hul...
Datum 24-10-2005 14:34:20

Hoi Kasper en Yoland, door de website te bekijken om nog even na te genieten van de herfstvakantie kwam ik al een bericht tegen van mijn grote broer, wel leuk om te zien.
Ook wij hebben ontzettend genoten van de week, Leo mn door het vissen.
Ik heb de foto's (P)(133 stuks) al op de computer gezet, zijn erg mooi geworden en geven een goede indruk van de mooie natuur, vooral rondom het meer.
Dit alles door toedoen van Raymond en Gerda die ons op deze vakantie trakteerde en alle gastvrijheid die we bij jullie ervaren hebben.
Groetjes en wie weet tot ziens, Leo, Lia, Nienke, Ilse en Manon.

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Lia, Leo en de meiden,

Niet alleen jullie maar ook wij hebben genoten van jullie familieweek en de enthousiaste reacties achteraf. Het was een prachtige afsluiting van het seizoen en een gigantische stimulans voor de winterse bouw- en onderhoudsactiviteiten. Jullie huisje is inmiddels "onbewoonbaar". Zie binnenkort een eerste impressie op onze website.

Naam Gerard Hullegien
Datum 24-10-2005 12:58:27

Hoi Kaspar & Yoland

Zo al weer een halve dag aan het werk.
We zijn nog niet geheel afgekikt van de reis en rust van de afgelopen week.
Eliza heeft erg genoten van het buiten rennen en spelen (wij ook). De honden zal ze, net als de andere kinderen, wel missen. "Le Petit Masvieux" zullen we vast nog een keer doen.
Gerda en Raymond, bedankt voor de leuke week.

Groeten, Emel, Eliza, Gerard

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Gerard & Emel,

Het was me het weekje wel. We zitten wel vaker (bijna) vol, maar de enthousiaste sfeer van jullie week maken we maar zelden mee.
Wie weet tot ziens en voor Eliza een poot van Sammy & Katrien

Naam Mark Wiertz
Datum 02-06-2005 12:27:54

Bij terugkomst in Nederland waren we het er allemaal over eens: het was een geweldige week! De kinderen hebben erg genoten van het buitenleven. Lekker spelen en wandelen in een prachtige natuur. Ze hebben veel nieuwe ervaringen opgedaan. Evelyn en ik vonden het heerlijk om weg te zijn uit het dagelijkse ritme en veel tijd te kunnen doorbrengen met de kinderen. Ook vonden we het erg leuk om een avond te gast te zijn in het herenhuis. Vakantie op Le Petit Masvieux is zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Mark,

Het is altijd weer prettig om te horen dat gasten van hun vakantie hier ter plekke hebben genoten. Wij hebben genoten van jullie enthousiasme en de ontdekkingsreis van Emma en Joepie door de wondere wereld der natuur. Graag tot ziens.

Naam Gerda Hullegien
Datum 09-05-2005 19:03:02

Ha Kaspar en Yoland, en ha medewerkweekwerkers,

Wel wat laat, maar hier nog een berichtje van het enige 'takkenwijf' van dit jaar.
Mannen, ik vond jullie erg gezellig gezelschap, en prettige collega's. Ik heb met veel genoegen met jullie samengewerkt.
En Kaspar en Yoland: het was weer ouderwets aangenaam in alle opzichten; ik heb zeer genoten.
Het enige probleem is dat wij Utrechters nu toch echt moeten leren rikken lijkt het.....

liefs van Gerda

Naam Frits Roset
Datum 18-04-2005 22:34:44

LE PETIT MASVIEUX:
Eerst hakken, zagen, knippen, splijten en nog veel meer;
Dan lekker eten, drinken, rikken en nog veel meer;
Een perfecte balans!
Yoland en Kaspar: grandioos. groeten Frits.

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Frits,

Het blijkt weer eens dat niet alleen wij tevreden zijn met de formule van de werkweek. Je enthousiasme doet ons deugd en geloof ons, de volgende werkweek(met meer, nog meer rikken) staat in feite alweer in de steigers.

Groeten
Yoland & Kaspar

Naam fred dekkers
Datum 18-04-2005 16:30:00

hoi yoland en kaspar,
Weer ontzettend genoten van de werkweek! Het weer,de ambiance,het gezellige gezelschap,de voortreffelijke verzorging (en het rikken niet te vergeten), het was geweldig. Tot ziens.

Naam Ko Crucq
Datum 17-04-2005 12:12:39

Hallo allen,

We zijn weer veilig thuis gekomen. De terugreis verliep rustig en vlot (17:15 in Roosendaal). Yoland en Kasper het was wederom een geweldige week, hartelijke dank voor de goede zorgen, het eten en drinken (de vele liters witte en rode melk). Met veel voldoening kijk ik terug op het werk wat we verricht hebben. De oudjes deden niet onder voor de jonkies, uitgezonderd Peter natuurlijk, maar die is echt niet bij te houden.
Groeten aan Gerda, Raymond, Stefan, Peter,Tom, Rob, Fred, Yoland en Kasper en allen bedankt voor de vele plezierige ervaringen.
Yoland de volgende keer moeten we toch maar wat minder sterk spelen (rikken). Op de terugreis bleek dat het zelfvertrouwen van de professionele rikkers Fred en Frits erg veel geleden had.

Ko

Naam Sjaak
Datum 17-04-2005 10:38:27

Ha Kaspar & Yoland
Gelijk op zondagochtend even naar het gastenboek. We hebben een geweldige werkweek achter de rug. Iets rustiger dan de voorgaande, maar er is weer een hoop gedaan. Dank voor de gastvrijheid en de mogelijkheid om een week met jullie mee te draaien op deze bijzondere plek. Wij, vier Utrechters zijn allen thuisgekomen, dat wil zeggen, in Rotterdam miste ik de trein en daardoor de anderen omdat ik nog een kaartje moest kopen. Daarvoor leek het even mis te gaan in Parijs maar Sjaakkon gelukkig nog mee met de laatste Thalys.

Reactie van Kaspar & Yoland

Ha die Sjaak,

Hoe zit het ook alweer:
"De goeie beslissingen worden op het goede moment genomen!!" Een soort "Eind goed, al goed" na veel gebagger en oer-Nederlandse waterwerken in het Franse land. De waterinlaat naar ons meer is een plaaaaatje geworden.

Groetjes en felicitaties voor de kids,

Yoland & Kaspar

Naam familie van der Z...
Datum 09-11-2004 22:40:10

Dag Kaspar en Yoland,

Vanavond vroeg onze dochter van 13 wanneer wij weer naar het Kasteeltje gaan (naar jullie Petit Masvieux dus). Wij hebben er in de zomer van 2003 met ons gezin genoten van de rust, het mooie landschap, het meertje waarin wij zwommen en de verwennerij door jullie. Prompt werden de vakantiefoto's uit de schoenendoos getrokken (nog het pre-digitale tijdperk) en de herinneringen kwamen direct in volle omvang weer terug: de mooie tuin, de honden, de "zitramen" in de roze en blauwe kamer, het biljart, de droombedden met die zachte kussens en dekbedden en het heerlijke eten.
Inmiddels hangt het prikbord van onze dochter vol met een collectie foto's uit de schoenendoos. En ik geloof dat wij binnenkort de herinnering maar weer echt moeten verlevendigen. De nieuwe site en de reacties hierop lokken een reisje naar de Limousin bovendien extra uit. A Bientot !!!
Arjen, Maureen, Bart & Renske van der Zee-Postma uit Bennekom.

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Maureen, Arjan, Bart & Renske,

We moesten heel even hard nadenken, maar hebben jullie op onze biologische harde schijf teruggevonden: Oude werkplek, annulering en toch langsgekomen. Het was een kort verblijf maar de indruk is er duidelijk niet minder om.
Dit jaar was het ietsje minder warm dan in 2003 maar het duurde wel allemaal langer. Het begon met een prachtig voorjaar gevolgd door een dito zomer en eergisteren is pas de herfst begonnen....

Dank voor de complimenten en wie weet binnnenkort weer live op
Le Petit Masvieux

Naam Margo van Schie
Datum 02-11-2004 15:57:21

Hallo Kaspar en Yoland,
ik zag net jullie vernieuwde site: ziet er goed uit! Meteen had ik ook weer zin om lekker bij jullie op het franse platteland te zijn.
Wie weet komt het er nog eens van; Willem, Merel en ik hebben in ieder geval van onze week in Le Petit Bonheur genoten!
Tot ziens.

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Margo,

Dank voor de leuke reactie. Wij blijven natuurlijk aan de weg timmeren -zowel letterlijk als elektronisch- want zelfs een paradijselijke plek behoefte zo z'n onderhoud.
In de komende weken zullen meerdere nieuwe pagina's op de website verschijnen, dus hou ons maar in de gaten .....

Naam Marcel
Datum 01-11-2004 22:30:17

Interessante site, wanneer we de mooie foto's zien van de omgeving, het huis, de kamers dan krijgen we al meteen zin om direct te vertrekken en een tijdje jullie te bezoeken. Tot binnenkort?

groeten Marcel en Nassima

Naam sjak , freekie,al...
Datum 23-09-2004 00:23:14

Hallo Caspar en Joland,

Wat denken wij nog vaak aan ons heerlijke verblijf bij jullie op Masvieux. Een korte gedachte aan de rust kan echt een glimlach op ons gezicht toveren. Hopelijk tot ziens.

Sjak, Freekie, Alma en Nikkie

Reactie van Kaspar & Yoland

Hallo Sjak, Freekie, Alma en Nikkie,

Sorry voor de wat verlate reactie. Meestal zijn de berichten in het gastenboek een vervelende vorm van reclame, maar deze keer dus mooi niet.

Wij vinden het altijd weer prettig als mensen bij ons van hun vakantie genieten en thuis nog lekker nagenieten. En als het nagenieten niet meer lukt, komen jullie gewoon weer langs ...

Yoland & Kaspar

Naam Gerda en Raymond
Datum 28-07-2004 11:58:54

Hoi lieve vrienden,

En wederom was het weer erg geslaagd: Een weekje genieten van de rust, de ruimte, de natuur, het lekkere eten en uiteraard het zeer geslaagde uitstapje naar de Tour! Kortom, ook al konden we slechts een weekje het voelt alsof we uitgerust zijn na een welverdiende vakantie van drie weken op zijn minst. Dit riekt naar meer......

Gerda en Raymond (Poupou)

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende